Seobility - bli din egen SEO-expert

Teknisk SEO är enkelt

Med rätt mjukvara är det ganska lätt med SEO både på den tekniska och innehållsmässiga delen. Seobility har en kraftfull gratisversion och dessutom alltid 30 dagars prova på för den avancerade versionen.

Såklart kan det vara knepigt att ändra i er hemsidas kod eller så räcker inte tiden till. Ring oss för en fri konsultation så kan vi se över hur ni vill arbeta med er SEO. Tänk på att ta den extra positionen på Google för att slå era konkurrenter. Det är väl värt tiden och kostnaden. Det går också bra att ringa oss direkt: 46(0) 79-79 25 51.

Seobility - se hur lätt!

Så enkelt som 1-2-3

1. Skapa konto

Skapa ett konto och fyll i de grundläggande uppgifterna.

2. Lägg till webbplats

Gratisversionen tillåter en webbplats. Har du fler så rekommenderar vi att ni köper en uppgradering. Förutom möjlighet att lägga till fler webbplatser så får man också fler funktioner.

3. Starta webbplatsgenomsökningen

Seobility har en snabb motor för att söka igenom och analysera er webbplats. Små webbplatser tar bara ett par minuter medas stora på flera hundra sidor tar lite längre tid. Det är väl värt väntan.

SEO online som optimerar webbplatsen

Seobility kontrollerar hela din webbplats genom att genomsöka alla länkade sidor. Alla hittade sidor med fel, problem med on-page-optimering eller problem med sidinnehåll som har duplicerat innehåll samlas in och visas på ett noga strukturerat sätt. Naturligtvis kan du också analysera alla problem som en sida har.

För en hållbar och kontinuerlig granskning av er webbplats genomsöks och analyseras varje projekt ständigt av sökrobotar för att följa och analysera ert optimeringsarbete. Ni kommer också att meddelas av övervakningstjänsten om status för er webbplats via e-post om serverfel och större problem uppstår. Spara pengar genom att göra det helt eller delvis själv. Bli er egen SEO-expert eller håll kolla ppå era inhyrda SEO-konsulter.SEO-webbplatsgranskning
Webbplatsgranskning
Seobilitys sökrobot kontrollerar hela er webbplats och följer alla interna och externa länkar.

SEO-positions-spårning
Positionsövervakning för sökord
Spåra sökordspositioner för olika sökmotorer och land eller stad

SEO-bakåtlänk-övervakning
Kontroll av bakåtlänkar
Övervaka bakåtlänkar, spionera på dina konkurrenter och hitta idéer för att bygga länkar.

Icon

Gratis SEO-analys

Testa er webbplats sökmotorsoptimering. Få värdefulla tips för en bättre webbplatsoptimering och högre ranking hos Google.

Icon

Gratis TF*IDF-verktyg

Analysera det högst rankade innehållet på Google och optimera dina sidor för aktuell relevans med TF*IDF-verktyget.

Icon

Gratis sökordsanalys

Kontrollera optimeringen för er webbplats och se till att den är korrekt optimerad för viktiga sökord och få en bättre ranking i sökmotorerna.