Vår mjukvara för SEO och optimering

Öppenhet och förmedling av kunskaper

I de flesta verksamheter är kunskaperna hela tillgången. Vår tillgång är när våra kunder lyckas. Detta uppnår man genom att hela vägen vara involverade och lära sig.

Våra konkurrerenter ser annorlunda på detta. De vill behålla sina yrkeshemligheter och avslöja så lite detaljer som möjligt för sina kunder. Ur deras marknadsekonomiska perspektiv så kan detta tyckas vara självklart. Viser annorlunda på det. Självklart kan vi erbjuda en nyckelfärdig lösning men vi ser gärna att våra kunder är med under evolutionen och lär sig. Genom lägre kostnader och mer kunskap ökar förtjänsten och verksamheten blir mindre sårbar för yttre omständingheter. Läs mer om en del av våra programvaror vi själv använder för både SEO och automatisering av marknadsföring.

Kontakta oss idag på 079-079 25 51 eller hej@just-in-time.se.

Gratis SEO-analys från Seobility

Teknisk SEO med Seobility

Kostnad: gratis eller 50 USD/ månad

Seobility har flera fördelar. Många funktioner till ett bra pris och dessutom är stora delar gratis. Med en 30 dagars prova på-period kan man testa betalversionen i lugn och ro.

Klicka här för att testa Seobility Pro gratis i 30 dagar!

CRM och marketing automation med Greenrope

Marketing automation med Greenrope

Pris: från 1 299:-/ månad

Greenrope är ett komplett CRM med marketing automation som passar allt från små företag till koncerner. Greenrope är det mest kompletta systemet på marknaden med ett mycket bra pris. Man betalar efter hur många kontakter man har vilket gör att man kommer igång billigt.

Nanos

Annonsering med Nanos machine learning

Pris: procent

Annonsera på Facebook, Instagram och Google utan egna konto. Spara tid och pengar med enkel publicering och Nanos smarta optimering med machine learning. Klicka här för att skapa ett konto. eller om ni har en större budget så kontakta oss för ett rabatterat test.

Google Search Console

Google Search Tools

Kostnad: gratis

Google är maktfaktorn på nätet idag och många av deras verktyg är gratis. Google search Console är en av dem. Håll koll här för att få reda på fel som upptäcks av Google som kan påverka er ranking.

Testa webbplats-hastigheten med PageSpeed Insights

PageSpeed Insights

Kostnad: gratis

Ett gratis och väldigt användbart verktyg från Google. PageSpeed Insights mäter webbplatsens prestanda och ger förslag på förbättringar. Vårt mål är att nå upp mot 98/ 100.

Testa koden med W3C Markup Validation

W3C Markup Validation

Kostnad: gratis

Ett kraftfullt verktyg där man kan kontrollera att koden på webbplatsen följer standard HTML. Felaktig kod kan göra att webbläsare och sökmotorer läser in sidans innehåll fel.

Fortfarande krångligt?

Hör av er för gratis rådgivning. Ni är nu bara ett par steg från att evolvera er verksamhet bort från slöseri.

079-079 25 51 eller hej@just-in-time.se