Nanos - er egen marknadsföringsbyrå

Skaffa nya kunder med bara några få klick

Låt oss förenkla er marknadsföring online. Med Nanos kan ni er egen marknadsföringsbyrå för Google, Facebook och Instagram utan dyra konsulter eller krångliga registreringar. Det tar bara 10 minuter att publicera första annonsen online.

Jag vill testa själv!

Jag vill

Jag vill veta mer!Det går också bra att ringa oss direkt: 46(0) 79-79 25 51. För varje sekund du väntar väljer er kund en konkurrent.

Titta hur enkelt det blir med Nanos.

Så lätt som 1-2-3

1. Skapa konto

Skapa ett konto och fyll i de grundläggande uppgifterna.

2. Lägg upp annonser

Nanos guidar dig på ett enkelt sätt. Lägg in annonser med bilder, länkar och text. Välj alla eller någon av Google, Facebook och Instagram.

3. Publicera

Välj budget och betalningssätt. Nu är det bara att trycka på publicera och dina annonser är online inom 24 timmar.

Enkel annonsering med Nanos

Smart marknadsföring sparar tid och pengar

Enkel annonsering med mobiltelefonen
Supersmart app med integrerad machine learning-teknologi.

Publicera på Google, Facebook och Instagram.
Publicera dina annonser samtidigt på Google, Facebook och Instagram.

allt-i-ett annonsering med Nanos
En allt-i-ett lösning för att skapa och publicera annonser online.

Marknadsför med datorn.
Fungerar både på desktop och mobil samt app för Android och iOS.
Gratis Landningssidor
Automatisk skapning av landningsssidor.
Marknadsföring utan förkunskap
Helt utan krav på förkunskap, avtal och prenumeration.

Avmystifierad marknadsföring

Oavsett om du har en fysisk butik eller en onlinebutik är målet detsamma: att få ditt företag att växa! Tillsammans med Nanos är vi här för att ta bort förvirringen ur online-annonsering. Vi förstår att befintliga verktyg är för komplicerade och dyra. När allt kommer omkring är inte alla marknadsförare eller har råd att anlita en specialist eller en byrå.

Nanos avgifter är transparenta: Nanos tar 17% av din totala annonseringsbudget och om det finns några pengar kvar efter att din annonskampanj har körts återbetalas den automatiskt till ditt konto! Dessa avgifter är utformade så att du kan placera dina annonser i enkla, praktiska steg, optimerade av Nanos maskininlärningsteknik för att säkerställa maximal synlighet.

Du kan börja annonsera med bara 5 USD vilket motsvarar under 50 Sek. Med denna låga budget kan du köra en annonskampanj för ditt företag under en dag. Om du inte har en webbplats, skapar Nanos automatiskt en enkel landningssida för ditt företag och annonserar den organiskt gratis, inom 24 timmar!

Inga prenumerationer, inga kontraktskrav. Det är ett pay-as-you-go-system som ger dig kontroll över din digitala marknadsföring. Dessutom får du en förståelse för din målgrupp, eftersom Nanos kommer att generera en automatisk rapport om din kampanj.

Vi ger varumärken, stora som små, tillgång till alla digitala marknadsföringsverktyg de behöver.