Avyttra lager, inventarier och utrustning

Vi köper och säljer varupartier, inventarier och fordon

Det är enkelt att uppskatta att Sveriges företag har massvis av varor, utrustning och inventarier som aldrig används så kallat överskott. Ett gammalt lager kan stå med som en tillgång i resultatrapporten och på så sätt betalar man vinstskatt på något som de facto inte är värt något.

Vi kan hjälpa er att se över ert lager och avyttra inkuranta varor så att ert företag får in kapital och lageryta för nya kuranta varor. Vi använder oss av flera försäljningskanaler via vårt nätverk av partners och gör professionella produktbeskrivningar så att vi kan maximera intäkten för era varor. Vi säljer idag via auktion, marknadsplatser, grossist och event.

Kontakta oss idag på 079-079 25 51 eller hej@just-in-time.se.

Icon

Vilka produkter kan vi sälja?

Vi har lång erfarenhet av de flesta kategorier av varor och inventarier. Vi bedömer varorna på flera olika premisser som till exempel varumärke, ålder, användningsområde etc.

Icon

Värdering och kostnader

Vi har stor erfarenhet av värdering och vi har en transparent prislista baserat på det vi säljer åt er. Ni får utbetalningar varje månad och om det handlar om större belopp har vi möjlighet att göra utbetalningar varannan vecka.

Icon

Ledtider

När vi är överens om vårt uppdrag kan det gå väldigt snabbt. Vissa partier säljs på några minuter medans andra tar längre tid. Om vi säljer hela partiet direkt till en kund kan det ta så kort tid som några dagar. Säljer vi via auktion för att maximera intäkten så tar det 2-4 veckor innan första utbetalningen kommer.

Icon

Kan vi vara anonyma?

Vi erbjuder i de flesta fall anonymitet. Vi avslöjar inte för någon köpare vem ni är och kan i trygghet avyttra varulager eller inventarier utan att störa eller irritera er marknad.

Icon

Vad är grå zoner?

Har ni varumärken som ni är oroliga skall hamna tillbaka hos era befintliga kunder har vi möjlighet att styra ert överskott mot segment som normalt sett inte handlar i den traditionella svenska handeln för att minimera påverkan för er normala verksamhet.

Icon

Hur stora partier?

Vi kan ta allt från enstaka produkter, om värdet är högre, till stora sändningar på flera hundra pallar. Vi har för närvarande möjlighet att lagra ca 300 pallar för varje enskilt uppdrag.

Fri värdering

Hör av dig för rådgivning och värdering. Ni är nu bara ett par steg från att förstärka kassan och frigöra lagerplatser.

079-079 25 51 eller hej@just-in-time.se

Vad kan vi sälja åt er?

Överskott

Oavsett om det är varor eller material ni har ett överskott av kan vi hjälpa er hitta en kund. Vi kan även förmedla digitala produkter som licenser eller oanvända Google Ads-konton (Aged Google As accounts). Ring oss: 46(0) 79-79 25 51.

Varor

Hemelektronik, kläder, elmaterial, verktyg, datortillbehör, mobiltillbehör, ja listan kan göras lång för vad vi kan hjälpa er att avyttra. Det mesta går att sälja oberoende av ålder. Vissa varugrupper är däremot svåra att sälja efter en viss ålder. Hör av er till oss så ger vi vår ärliga åsikt.

Bilar

Har ni köpt nya bilar till företaget och behöver snabbt göra er av med de gamla. Vi kan snabbt och enkelt auktionera ut ert fordon och låta marknaden bestämma vad den är värt. Auktionen med förberedelser tar max två veckor och ni har en utbetalning inom en månad. Snabbt, enkelt och till marknadsvärdet.Livsmedel

Genom vår erfarenhet av event kan vi snabbt avyttra utgående och överlager av livsmedel. Vi hanterar endast livsmedel som inte behöver lagras i kyl eller frys. I samråd med er analyserar vi hur, när och till vilken kostnad vi på snabbast sätt avyttrar ert överskott..

Nedläggning av verksamhet

Är det dags för pension eller finns det någon annan anledning till att ni vill likvidera ert bolag kan vi hjälpa er att sälja inkråmet. Vi åker till er och dokumenterar allt på plats, gör en auktion och låter köparen hämta direkt hos er. Snabbt enkelt och utan bekymmer för er del.

Varumärkesauktioner

Är ni ägare av ett känt varumärke och vill komma ut på kanaler som normalt sätt kan stöta sig med era vanliga återförsäljare så kan vi agera proxy åt er. Vi avslöjar aldrig våra kunder och leverantörer och hundra procent anonymitet utlovas.