Icon

Vilka produkter kan vi sälja?

Vi har lång erfarenhet av de flesta kategorier av varor och inventarier. Vi bedömer varorna på flera olika premisser som till exempel varumärke, ålder, användningsområde etc.

Icon

Värdering och kostnader

Vi har stor erfarenhet av värdering och vi har en transparent prislista baserat på det vi säljer åt er. Ni får utbetalningar varje månad och om det handlar om större belopp har vi möjlighet att göra utbetalningar varannan vecka.

Icon

Ledtider

När vi är överens om vårt uppdrag kan det gå väldigt snabbt. Vissa partier säljs på några minuter medans andra tar längre tid. Om vi säljer hela partiet direkt till en kund kan det ta så kort tid som några dagar. Säljer vi via auktion för att maximera intäkten så tar det 2-4 veckor innan första utbetalningen kommer.

Icon

Kan vi vara anonyma?

Vi erbjuder i de flesta fall anonymitet. Vi avslöjar inte för någon köpare vem ni är och kan i trygghet avyttra varulager eller inventarier utan att störa eller irritera er marknad.

Icon

Vad är grå zoner?

Har ni varumärken som ni är oroliga skall hamna tillbaka hos era befintliga kunder har vi möjlighet att styra ert överskott mot segment som normalt sett inte handlar i den traditionella svenska handeln för att minimera påverkan för er normala verksamhet.

Icon

Trygghet

Pågående uppdrag

Badrumsinredning

Vi hjälper en nedlagd e-handel för badrumsinredning att avyttra sitt lager. Vi använder auktioner och direktförhandling med uppköpare för att maximera intäkterna och vi beräknar att få in deras inköpsvärde. Uppdraget beräknas pågå i cirka ett år

En ledande belysningsgrossist i high-endsegmentet har under några år samlat på sig ett inkurant lager av mindre poster av elmateriel. Vi har avtalat att hjälpa dem att sälja ut detta lager och att i framtiden, kontinuerligt arbeta med utgående produkter så att de säljs när värdet är som bäst.

Nordiccom

Nordiccom är en stor grossist inom hemelektronik och använder oss kontinuerligt för att sälja ut överskottsvaror som mindre partier eller enstaka produkter. På så sätt lagras inte äldre produkter och bolaget har full kontroll på inkurans. Genom att sälja ut i tid får de dessutom oftast tillbaka hela inköpsvärdet.

Avslutade uppdrag

Handspriten

Handspriten sålde handsprit och automatiska dispensers via ehandel och var tidigt ut när COVID-19 bröt ut. Med minskad försäljning har ägarna beslutat sig att göra en avyttring av lagret i god tid och har kunnat omsätta en större del av sitt lager till likvida medel. Partiet har sålts i mindre delar på kommission och över inköpspris.

Armondo

Armondo sålde hemelektronik, hushållsprodukter och tillbehör via ehandel. Efter ett gemensamt beslut beslöt sig de 2 ägarna en avveckling av sin verksamhet för att fokusera på andra projekt. Gustatempe köpte deras kvarvarande lager med en överföring av överenskommen likvid vid leverans. Enkelt, säkert och effektivt.

Kontakta oss idag på 079-079 25 51 eller hej@just-in-time.se.

Fri värdering

Hör av dig för rådgivning och värdering. Ni är nu bara ett par steg från att förstärka kassan och frigöra lagerplatser.

079-079 25 51 eller hej@just-in-time.se

Vad kan vi sälja åt er?

Överskott

Oavsett om det är varor eller material ni har ett överskott av kan vi hjälpa er hitta en kund. Vi kan även förmedla digitala produkter som licenser eller oanvända Google Ads-konton (Aged Google As accounts). Ring oss: 46(0) 79-79 25 51.

Varor

Hemelektronik, kläder, elmaterial, verktyg, datortillbehör, mobiltillbehör, ja listan kan göras lång för vad vi kan hjälpa er att avyttra. Det mesta går att sälja oberoende av ålder. Vissa varugrupper är däremot svåra att sälja efter en viss ålder. Hör av er till oss så ger vi vår ärliga åsikt.

Bilar

Har ni köpt nya bilar till företaget och behöver snabbt göra er av med de gamla. Vi kan snabbt och enkelt auktionera ut ert fordon och låta marknaden bestämma vad den är värt. Auktionen med förberedelser tar max två veckor och ni har en utbetalning inom en månad. Snabbt, enkelt och till marknadsvärdet.Livsmedel

Genom vår erfarenhet av event kan vi snabbt avyttra utgående och överlager av livsmedel. Vi hanterar endast livsmedel som inte behöver lagras i kyl eller frys. I samråd med er analyserar vi hur, när och till vilken kostnad vi på snabbast sätt avyttrar ert överskott..

Nedläggning av verksamhet

Är det dags för pension eller finns det någon annan anledning till att ni vill likvidera ert bolag kan vi hjälpa er att sälja inkråmet. Vi åker till er och dokumenterar allt på plats, gör en auktion och låter köparen hämta direkt hos er. Snabbt enkelt och utan bekymmer för er del.

Varumärkesauktioner

Är ni ägare av ett känt varumärke och vill komma ut på kanaler som normalt sätt kan stöta sig med era vanliga återförsäljare så kan vi agera proxy åt er. Vi avslöjar aldrig våra kunder och leverantörer och hundra procent anonymitet utlovas.